Kütahya’da AFAD Ekipleri İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Kütahya’da AFAD Ekip Temsilcileri İle İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı AFAD ekip temsilcileriyle bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İsmail Özkan, kurum yöneticileri, akreditasyonunu tamamlayan kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı AFAD ekip temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları bünyesinde faaliyet gösteren ekip temsilcileri katıldı.

AFAD İl Müdürü Özkan, yaptığı açıklamada, olası deprem ve afet anlarında kurumlarla işbirliğinin artırılması ve birlikte hareket etme kabiliyetinin geliştirilmesi amacıyla zaman zaman toplantılar düzenlediklerini belirtti.

Bugün de bu amaçla bir araya gelindiğini aktaran Özkan, şunları kaydetti:

“Kurumlarda veya sivil toplum kuruluşlarımızdaki AFAD ekiplerimizle beraber çalışma kültürünü oluşturmak üzere görüş alış verişlerinde bulunuyoruz. AFAD Kütahya İl Müdürlüğü olarak yıl içinde hem ilimizde hem de İstanbul özelinde deprem tatbikatları gerçekleştireceğiz. Tatbikatlarımız hem masa başı hem de saha tatbikatları şeklinde olacak. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarımız ile gönüllerimize eğitimlerimiz de devam ediyor.”

Özkan, mayıs ayında akredite ekipler ve destek AFAD gönülleriyle kamp etkinliği yapacaklarını sözlerine ekledi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Ramazan Doğan – Güncel

Related Posts

Duyan inanamıyor! Vücudundaki 5 böbrekle yaşıyor

Hastalığı nedeniyle iki kez organ nakli yapılan ve bu organlar da bir süre sonra işlevsiz hale gelen 30 yaşındaki Rabia Çınarkaya’ya üçüncü kez böbrek nakledildi.

Yaşanan depremler çocuklarda travmaya neden olabilir

Türkiye’de yaşanan depremler, çocuklarda travmalara sebep olabiliyor. Uzmanlar, deprem gerçeğini çocuklara doğru şekilde anlatmanın yaşanabilcek korkuyu en aza indirebileceğini belirtti.

Geçmeyen ses kısıklığına dikkat! Gırtlak kanseri habercisi olabilir

Konuşmanın günlük hayattaki yeri ve önemi tartışılmaz olsa da bu eyleme imkân sağlayan ses tellerinin pek önemsenmediği bir gerçek. KBB Uzmanı Prof. Dr. Bülent Evren Erkul, ses teli sağlığı için 11 öneride bulundu.

Kalp krizi ve felç riskinin azaltıyor! ‘Haftada en az bir porsiyon yenmeli’

Balığın, yüksek kaliteli protein, iyot ve çeşitli vitamin ve mineraller dahil olmak üzere birçok önemli besin maddesi bakımından zengin olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Zülal Yalçın, haftada en az bir porsiyon balık yemenin önemine dikkat çekti.

Seyahatte karşılaşabileceğiniz ölümcül risk: Belirtilere dikkat!

Dünya genelinde milyonlarca insanı etkileyen sıtma, özellikle tropikal bölgelerde yeniden yükselişte. Tropikal bölgelerden gelen vakalarda endişe verici bir artış yaşandığını vurgulayan Prof. Dr. Bahadır Ceylan, yüksek ateşle başlayan hastalığın tedavi edilmezse çoklu organ yetmezliği ve ölümle sonuçlanabileceğine dikkat çekti.

Masa basında çalışanlar dikkat! Günde kaç adım atmanız gerektiği açıklandı

Yetişkin bireyler için sıkça önerilen 10 bin adım hedefi, aslında herkes için uygun olmayabilir ancak yeni bir araştırma, masa başında çalışan ve günümüzün giderek artan hareketsiz yaşam tarzına sahip bireyleri yakından ilgilendiren çarpıcı sonuçlar sundu. Günde 9 bin ila 10 bin adım atmak, uzun süre oturmanın kalp hastalıkları ve erken ölüm üzerindeki olumsuz etkilerini önemli ölçüde azaltabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir